AKREDITUAR CILESIA SIPAS STANDARTEVE

ME SHUME

AKREDITUAR CILESIA SIPAS STANDARTEVE

ME SHUME

AKREDITUAR CILESIA SIPAS STANDARTEVE

ME SHUME

AKREDITUAR CILESIA SIPAS STANDARTEVE

ME SHUME

NE GADISHMERI
PER MBULIM
NE GJITHE SHQIPERI

ALBA BETON siguron beton per biznes dhe privat ne te gjithe Shqiperine fale pikave kyce te shperndar ne te gjithe rajonin.

RRETH NESH

LABORATORI ALBA-BETON

Çertifikata e Akreditimit të laboratorit ALBA-BETON sipas ISO 17025:2017, e vlefshme deri më 10.02.2023

LABORATORI

KLASA DHE CILESITE E PRODUKTEVE

Betone të klases C 35/45+

Klasa betonesh janë realizuar për klasat të ndryshme
të ekspozimit të objekteve, si dhe klasa të ndryshme të uljes së konusit.
ALBA BETON Sh.p.k është në gjëndje të plotësoje
të gjitha kërkesat për betone specifike si:

Betone të papërshkrueshme nga uji

Betone në prezencë të ujit të detit ose ujrave të tjera agresive

Betone në prezencë të ngricave

Betone autonivelus

Betone të lehta

Betone të armuar

ALBA BETON NE PUNE @albabeton

Kerkes preventivi